Hvem er
vi?


HiiYou er en organisation, der tilbyder mobil Street Food, mobile barer og underholdningsscener til ethvert arrangement. Med særligt udvalgte mad- og drinkskoncepter kan du selv sammensætte den bedste kombination, til netop DIT event. Du vælger nemlig selv koncepter, tid, sted og størrelse, og på den måde kan du selv skræddersy den perfekte oplevelse for dine gæster.

Oplev den spændende Street Food kultur med et bredt udvalg af de bedste kulinariske oplevelser fra alverdens mobile køkkener. Giv dine gæster frisk mad, tilberedt på stedet af professionelle kokke og ildsjæle, som har fokus på lokale råvarer, økologi, sundhed og bæredygtighed.

Hvordan
det
fungerer


Med HiiYou har du muligheden for at sammensætte dit eget personlige event med professionelle løsninger inden for Street Food, drinkskoncepter og underholdning – præcis som DU ønsker det. Du kan med ganske få klik få et overblik over tilgængelige koncepter og menuer, samt bestille Food Trucks, mobile barer og en mobil scene til dit næste arrangement.


Trin 1

Find et
madkoncept

Start med at vælge dit foretrukne madkoncept. HiiYou har håndplukket en række af de absolut bedste madkoncepter, og vi har gjort det let for dig at finde frem til lige netop dét koncept, der passer bedst til dit næste arrangement.


Trin 2

Book en
FOOD TRUCK

Når du har fundet dit koncept, er det kun et spørgsmål om at bestille. Med vores overskuelige kalenderoversigt kan du let finde de Food Trucks, der er ledige i dit område når du skal bruge dem.


Trin 3

Giv dine
gæster en oplevelse

Således kan du skræddersy dit event med HiiYou, og tilbyde dine gæster hele pakken med lækker Street Food, drinks og cocktails. Med andre ord kan du sikre at dit næste event bliver en succes, med 3 enkle trin!

Kontakt
os


Det er simpelt at booke alt du skal bruge, her på siden. Men skulle du have spørgsmål eller kommentarer til os, kan du kontakte os på følgende måder:

TELEFON

ADRESSE