Hannah Grant

Hannah har arbejdet på to af verdens bedste restauranter; The fat Duck og Noma inden hun ramte ind i sportsernæringsuniverset, som først bød på et år i Stillehavet, hvor menuen blev lavet fra dag til dag med råvarer fra havet og de lokale øer til de professionelle surfere og kiteboardere.

Efterfølgende påbegyndte Hannah jobbet som fast kok på Bjarne Riis?s tidligere cykelhold, hvor hun i fem år fulgte holdet på alle de vigtigste løb og træningslejre i tæt kontakt med cykelrytterne. Her blev konceptet Performance cooking dannet og Hannah ændrede i sammenspil med holdet måden hvorpå hvordan cykelryttere ida spiser.

I 2013 blev The Grand Tour Cookbook udgivet på dansk og blev efterfølgende udgivet på Fransk, tysk, tjekkisk og engelsk (2015) og bogen er i dag en velankret klassiker inden for cykelsportens verden. Dette har cementeret Hannahs status som top kok og udvikler inden for mad til atleter under tilnavnet ?the queen of performance cooking?. Bogen er solgt i mere end 25.000 eksemplarer.

Se hvad vi kan tilbyde: